HV71 – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

HV71 har inlett säsongen bedrövligt sett till förväntningarna och hur flera experter tippade laget inför säsongen. Framförallt har målvaktssidan och defensiven, svårt att leverera. Många såg en klubb med en stabil målvakt, som tillsammans med en stark offensiv skulle avgöra många matcher för hemmalaget. Offensiven har dock levererat som förväntat, där bland annat Linus Fröberg har visat vad han går för.

Malmö kommer till den här matchen från två raka segrar mot Färjestad och Örebro. Viktiga segrar för klubben som många tippat i botten. Ställs nu mot HV som måste vinna och jag tror att matchbilden kan bli mycket fram och tillbaka. Malmö kommer gå framåt med självförtroende här. Vilket borde öppna för en ganska öppen match, trots att Malmö hittills varit inblandat i hyfsat målsnåla matcher.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ Svenska Spel.

  • Match: HV71 – Malmö
  • Spel: HV71 (1)
  • Odds: 1,67 @ Svenska Spel
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 19:00, 15/10

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!