Lecce – Juventus

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Lecce har efter dess flygande säsongsinledning, stagnerat rejält över dem senaste månaderna. Av deras 21 poäng, plockades elva av poängen under klubbens första fem omgångar. Därefter har trepoängarna i stor grad lyst med sin frånvaro. Lecce har likväl fortsättningsvis varit svårslagna vilket deras nio kryssade matcher, tyder på. Klubben behöver plocka segrar för att slippa bli inblandade i en bottenstrid.

Juventus fortsätter visa upp en imponerande form, där Max Allegris manskap, ser ut som en maskin för varje omgång som går. Juventus kommer från sex-raka segrar där Bianconeri dessutom stått för 15-mål i deras fyra senaste matcher. För ett lag som ofta blir kritiserat för att spela en tråkig fotboll, är onekligen inte den målproduktion i linje med det och just nu flyger Juventus fram. 

Jag spelar på raka tvåan till 1,78 @ betsson.

  • Match: Lecce – Juventus
  • Speltips: Juventus (2)
  • Odds: 1,78 @ betsson
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar