Juventus – Lecce

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Juventus återfinns på förstaplatsen i Serie A-tabellen. En serieledning, som innebär att Turin-klubben spelar om nionde raka scudetton. Detta är otroligt imponerande och visar vilken dominans Juventus har i den italienska fotbollen. I omstarten efter Serie A-uppehållet ställdes Juventus mot Bologna borta. Hemmalaget gjorde deras jobb och tog fjärde raka ligasegern när laget vann med 2-0.

Lecce hittas på 18:e plats i tabellen. En placering som vid säsongens slut innebär att man åker ur Serie A. Formen hos gästerna är allt annat än bra. Inför fredagens tillställning har man tre raka storförluster: Milan (1-4, hemma) Atalanta (2-7, borta) och Roma (0-4, hemma). Det är såklart otroligt svagt av Lecce som på tre matcher släppt in hela 15 mål. Det känns som att siffrorna kan rinna iväg igen här ikväll.

Jag spelar på Juventus -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,67 @ bet365.

  • Match: Juventus – Lecce
  • Spel: Juventus -1,5 mål (AH)
  • Odds: 1,67 @ bet365
  • Units: 8/10
  • Spelstopp: 21:45, 26/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar