Juventus – Napoli

The following two tabs change content below.
En allätare med väldigt stort intresse för idrott och betting. Har rekat och skrivit texter under flertalet år. Fotboll och innebandy är det som intresserar mig mest.

Latest posts by Puyol (see all)

Dela tips:

Juventus sviker ytterst sällan på hemmaplan. Sju raka segrar, däribland mot Roma och Milan, kan laget stoltsera med. Dessutom är klubben stärkta av vetskapen att bortamötet mot Napoli vanns. På Juventus Stadium har hemmalaget nu, fyra raka segrar mot Napoli. Senast spelade Juventus oavgjort borta mot Crotone. Samtidigt kan hemmalaget säkra scudetton vid händelse av seger i dagens match.

Napolis höjder ska man ha full respekt för. De kan spela alldeles suverän fotboll, men har dock svajat till lite under spelårets senare del, varpå det nu är stor fördel Juventus inför slutspurten. Senast tog Napoli en viktig 4-2-seger samtidigt som Juventus bara fick med sig en poäng. Hemmalaget ska dock vara den bättre parten i detta möte och räkna med att de plockar fram bästa möjliga manskap.

Jag spelar på raka ettan till 2,30 @ ComeOn.

  • Match: Juventus – Napoli
  • Speltips: Juventus (1)
  • Odds: 2,30 @ ComeOn
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 22/4, 20:45

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar