Napoli – Juventus

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Napoli innehar förstaplatsen i Serie A. Tillsammans med Inter är Napoli dem enda som ännu inte blivit besegrade under nuvarande säsong. Fantastisk stabilitet som visats upp och extra talande har den varit i matcherna mot topplagen. När Napoli spelar inför dess hemmapublik på Stadio San Paolo finns det aldrig någon tvekan, oavsett motståndare. Hemmalaget spelar alltid deras offensiva fotboll.

Juventus utstrålar inte i närheten av samma harmoni som de haft de senaste säsongerna och den stora orsaken till de sviktande resultaten är en klart försämrad defensiv. Leonardo Bonucci lämnade klubben för Milan inför spelåret och kvaliteten på resterande verkar också, kanske som ett symptom på det, ha dippat. Stephan Lichsteiner har blivit skadad för Juventus medan Chiellini är ur matchform.

Jag spelar på att båda lagen gör mål till 1,77 @ ComeOn.

  • Match: Napoli – Juventus
  • Spel: BLGM
  • Odds: 1,77 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/12

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar