Brescia – Lecce

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Brescia degraderades från högstaligan efter enbart 25 tagna poäng på 38 matcher. Klubbens negativa trend har också fortsatt efter deras nedflyttning till Serie B. Den förväntade nystarten har inletts tufft med en torsk respektive en förlust. Laget såg väldigt uddlösa ut i senaste serieförlusten mot Cittadella. Notebart är att talangen Sandro Tonali lämnade Brescia för Milan i sommarfönstret.

Lecce spelade också i Serie A under förra säsongen. Bortalaget presterade betydligt bättre än Brescia, men tyvärr räckte det inte till ändå. Lecce knep hela tio poäng mer än bottenkonkurrenten Brescia men hamnade slutligen på 18:e plats i tabellen. De hade fyra poäng upp till Genoa som säkrade det livsviktiga kontraktet. Klubben har verkligen fått sig en fin start på den nya säsongen och kommer utmana.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 1,53 @ bet365.

  • Match: Brescia – Lecce
  • Spel: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 1,53 @ bet365
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 21:00, 16/10

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar