Benevento – Lecce

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Benevento har pendlat mellan högsta- och andraligan de senaste säsongerna. Ifjol spenderade klubben säsongen i den italienska förstaligan, men man lyckades inte säkra kontraktet. Istället blev det en kort sejour i finrummet, och hemmalaget ska därför spela Serie B-fotboll igen. En vinst och en förlust, har inkasserats. Förlusten kom mot nedflyttade Parma som troligen bli ett topplag den här säsongen.

Lecce tillbringade fjolårssäsongen i andraligan och det blev en slutplacering i toppskiktet. De slutade på fjärdeplats. vilket betydde kvalspel upp till det italienska finrummet. I kvalspelets semifinal ställdes laget mot Venezia och det blev en nervkittlande tillställning. De sistnämnda drog till slut det längsta strået och vann med 1-2 efter två möten. Till skillnad från Benevento har Lecce fortfarande inte tagit någon seger.

Jag spelar på Benevento Draw No Bet till 1,64 @ ComeOn.

  • Match: Benevento – Lecce
  • Spel: Benevento DnB
  • Odds: 1,64 @ ComeOn
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:30, 10/9

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar