Padova – Benevento

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela artikeln:

Padova placerar sig på jumboplatsen i andraligan. Samtidigt är hemmalaget väldigt formsvaga just nu. Man har nämligen förlorat deras fyra senaste matcher. Claudio Foscarinis mannar har två vinster, fem oavgjorda och nio förluster. Lagets facit bör anses som en besvikelse från nykomlingarna. ”Patavini” har verkligen inte klarat av att acklimatisera sig. Förmodligen kommer de åka ur Serie B.

Benevento tillhörde Serie A förra säsongen, det visade sig att den nivån var alldeles för hög för klubben. Benevento blev totalt utspelade och hamnade därmed på en sistaplats. Det blev hela 29 förluster på 38 matcher. Klubben fick börja om på en ny kula i den lägre divisonen. Där har det gått bättre och efter 16 omgångar placerar sig Benevento på sjundeplatsen. Endast sex poäng upp till serieledaren Palermo.

Jag spelar på Benevento Draw No Bet till 1,57 @ bet365.

  • Match: Padova – Benevento
  • Speltips: Benevento DnB
  • Odds: 1,57 @ bet365
  • Insats: 7/10
  • Spelstopp: 21:00, 27/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!