Padova – Lecce

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Padova har knappast imponerat i den italienska andraligan. Med bara tre matcher återstående av den nuvarande säsongen, återfinns ”Patavini” på sistaplatsen. Med 26 poäng på 33 omgångar, plockar de som bäst kvalplats för att kunna spela Serie B-fotboll även nästkommande säsong. Hemmalaget måste plocka, som sämst sex poäng på sina tre sista matcher. Lecce kryssade mot Palermo senast.

Lecce hittas i guldstriden efter 34 omgångar och nu återstår två matcher för gästerna. Laget huserar på andraplatsen i tabellen med lika många poäng som Brescia. Lecce visade sig dock starkast bland lagen när det ställdes mot varandra i föregående omgång där Brescia fick se sig besegrade på bortaplan med 1-0. Lecce sitter inne på en oerhört fin form med sex vinster på de sju senaste matcherna.

Jag spelar på raka tvåan till 1,69 @ ComeOn.

  • Match: Padova – Lecce
  • Spel: Lecce (2)
  • Odds: 1,69 @ ComeOn
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 15:00, 3/5

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar