Bologna – Hellas Verona

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Bologna placerar sig på femteplatsen i tabellen, och besitter en imponerande form för tillfället. Bologna krigar numera om europaplatserna. Hemmalaget kommer till kvällens match med fyra raka segrar, där framförallt offensiven har levererat på en riktigt hög nivå. Bologna har producerat hela tolv mål i dessa fyra segrarna och två av matcherna har spelats mot kvalificerat motstånd, Lazio respektvie Fiorentina.

Hellas Verona ligger just nu på nedflyttningsplats, närmare bestämt artondeplatsen i Serie A. Gästernas ekonomiska problem är ingen nyhet längre och det påverkar givetvis laget på planen också. Det mesta talar för att det blir en kamp i bottenstriden. Selaromsättningen har varit stor och laget kan få det svårt, att få ihop laget med så pass många nya spelare. De har två poäng på senaste fem matcherna.

Jag spelar på raka ettan till 1,57 @ betway.

  • Match: Bologna – Hellas Verona
  • Speltips: Bologna (1)
  • Odds: 1,57 @ betway
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 20:45, 23/2

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!

Lämna ett svar