Parma – Hellas Verona

The following two tabs change content below.
Fokus på Italien. Speltips och analyser från framförallt Serie A och Serie B.

Latest posts by Pirlo (see all)

Dela tips:

Parma har gjort en imponerande resa under senaste säsongerna. Parmas tragiska konkurs, resulterade i att klubben startade om i fjärdedivisionen och som klubben har lyckats. Parma lyckades med sina mål, avancemang och numera återfinns de i finrummet. Hemmalaget innehar åttondeplats i tabellen och har samlat på sig fyra segrar, en oavgjord och fyra förluster. Självklart, ett fantastiskt facit hittills.

Hellas Verona har stundtals visat prov på ett fint spel och en förmåga att få med sig viktiga poäng. Men däremot kan man inte säga att gästerna har visat upp ett jämnt spel. Man hamnar liksom i perioder, där förlusterna radas upp, för att sedan mäkta med en svit på ett antal matcher utan förlust. Parma är ett utav de starkare lagen på hemmaplan. Bortalaget har vunnit två matcher, kryssat tre och förlorat fyra.

Jag spelar på Parma Draw No Bet till 1,55 @ betsson

  • Match: Parma – Hellas Verona
  • Spel: Parma DnB
  • Odds: 1,55 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/10

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar