Växjö – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö innehar andraplatsen i tabellen och jagar såklart Färjestad, som leder serien. Laget vill naturligtvis plocka en bra placering inför slutspelet. Senast besegrade de Modo borta med 3-4 efter straffar. Växjö har emellertid bara två segrar på senaste fem matcherna. Smålänningarna behöver pricka in formen inför slutspelet och nu hemma mot Linköping räknar jag med att Växjö plockar trepoängaren.

Linköping har börjat tappa lite mark och får helt enkelt kriga om en topp-6 placering. I senaste matchen blev det förlust mot Färjestad hemma med 3-6, efter att man släppt in fyra mål i första perioden. Cluben har även dom två vinster på sina fem senaste matcher och formen känns sådär. Ikväll väntar kanske säsongens tuffaste bortamatch och då tror jag på en ny förlust för gästerna.

Jag spelar på raka ettan till 1,67 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Linköping
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,67 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 29/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar