Växjö – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Växjö kommer till mötet med sju raka hemmasegrar och de senaste två matcherna har smålänningarna, hållit tätt bakåt. Frölunda besegrades senast med siffrorna 8-0, detta mot serieledaren. LHC kommer till dagens match med ett bra bortafacit så blir det ett eldprov. Smålänningarna håller en egen nivå jämfört med Oskarshamn, HV71, Leksand och Malmö. Klubben är samtidigt tabellens näst bästa hemmalag.

Linköping har vunnit de senaste fyra bortamatcherna, detta mot sämre motstånd än vad som väntar på lördagseftermiddagen och vid tre av fyra tillfällen har segrarna kommit efter övertid eller efter straffar. Dessa poäng har dock hjälpt Linköping att distansera sig mot Malmö och Brynäs i botten och man har nu sex poäng ner till nedflyttningskvalplats, trots att man är närmaste lag ovanför.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ betsson.

  • Match: Växjö – Linköping
  • Spel: Växjö (1)
  • Odds: 1,92 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 15:15, 5/12

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar