Växjö – Linköping

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Växjö Lakers återfinns på förstaplatsen i ligan. Smålänningarna har förvisso spelat ett par fler matcher än majoriteten av SHL-lagen. Faktum kvarstår emellertid, man imponerar fortfarande. Malmö, Skellefteå och Färjestad har samtidigt chansen att inkassera samma antal poäng. Lakers har också i mina ögon, ett guldläge att sätta sig själva i ett bra läge efter åtta omgångar mot bottenlaget Linköping.

Linköping har hittills visat att säsongen blir tuff. Bara fem poäng insamlade och vändningen borta mot Leksand ser jag fortfarande som väldigt mycket flyt. Den enda matchen där man verkligen imponerat är i hemmamatchen mot Rögle, där man vann komfortabelt. Annars är det tre insatser som visar på en tydlig trend. 0-4 hemma mot Skellefteå, 0-4 hemma mot Färjestad och bortaförlust 5-2 mot Luleå.

Jag spelar på raka ettan till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Växjö – Linköping
  • Speltips: Växjö (1)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Insats: 10/10
  • Spelstopp: 19:00, 7/10

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!