Linköping – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Linköping mötte Leksands under tisdagskvällen, och förlorade med 2-0. Dessutom fick hemmaklubben ytterligare skador, på två ledande spelare. Bland annat utgick Alexander Johansson och Andrew Gordon, och man har tio spelare på skadelistan. Inte ett roligt besked för klubben som behöver ha samtliga spelare tillgängliga för att kunna undvika ett kval nedåt. Linköping är sämsta laget i serien.

Frölunda har precis som Linköping haft en jobbig tid bakom sig, och laget får ses som en underdog inför det stundande SM-slutspelet. Men den här truppen har tidigare visat att man håller bra klass och jag är säker på att det inte kommer se ut framöver. Roger Rönnberg ställer en tuff kravbild på sina spelare och jag antar att spelarna fått sig en och annan avhyvling i omklädningsrummet den senaste tiden.

Jag spelar på raka tvåan till 1,87 @ ComeOn.

  • Match: Linköping – Frölunda
  • Spel: Frölunda (2)
  • Odds: 1,87 @ ComeOn
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 19:00, 18/2

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar