Linköping – Frölunda

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Linköping har det tungt inledningsvis och gäller som underdogs inför lördagsmötet med Frölunda. Dem kan inte avancera förbi Frölunda, men samtidigt har Linköping också en missvisande placering i tabellen efter tio spelade omgångar. Laget har ett lågt poängsnitt med nio inspelade poäng, men Linköping har emellertid spelat upp till fem matcher färre än konkurrenterna. Därför hittas laget längre ner.

Frölunda har inte dominerat, men man kan heller inte undgå att dem är ett lag som har presterat under säsongsinledningen. Det är uppenbart att göteborgarna kommer att vara ett topplag och en kandidat till titeln även den här säsongen. Det har väl i för sig de flesta gjort sig vana vid. Nu senast tog man en tung vinst mot Färjestad och att vinna den typen av rivalmöten ger alltid en extra boost att försöka bygga på.

Jag spelar på raka tvåan till 1,94 @ betsson.

  • Match: Linköping – Frölunda
  • Spel: Frölunda (2)
  • Odds: 1,94 @ betsson
  • Units: 4/10
  • Spelstopp: 18:00, 14/11

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!