Häcken – Brommapojkarna

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken är andraplacerade i Svenska Cupen-gruppen. Hisingelaget har inte levt upp till förväntningarna, med ny tränare och spelare. Däremot har hemmalaget, värvat BP:s bästa kaske bästa spelare, Zeidane Inoussa. Senaste matchen resulterade i en förlust (3-2) borta mot Landskrona. Ovanligt slarvigt spel av BKH, som slutade med att tålamodet blev lidande. Klubben lär vilja revanschera sig, i detta viktiga möte.

Brommapojkarna har vunnit båda sina inledande matcher i cupspelet och besitter också förstaplatsen. Senast gjorde BP jobbet mot Östersund, inte en så imponerande prestation, men det kändes ändå som en kontrollerande seger och Östersund räckte inte till. Förvisso var BP nära att göra ett självmål men närmre än så kom inte gästerna. Häcken bör nog inte räknas bort pga den svaga inledningen.

Jag spelar på raka ettan till 1,70 @ betsson.

  • Match: Häcken – BP
  • Speltips: Häcken (1)
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 15:15, 2/3

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar