Djurgården – Degerfors

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården vann gruppspelet i Svenska Cupen och inkasserade full pott. Laget slog Skövde med 2-0 i sin hemmapremiär. Därefter slog de Nordic United med 5-0, och senast vann de med 3-0 mot IFK Göteborg. Dessutom hade man en målskillnad på 10-0. Mot degraderade Degerfors, hemma på Tele2 Arena, då förväntas de såklart utöka segersviten, ytterligare. Stockholmarna är storfavoriter inför drabbningen.

Degerfors har överträffat förväntningarna i Svenska Cupen. De öppnade med en 5-0-seger mot Örgryte på hemmaplan. Denna seger följde de upp med två raka 2-2-matcher, först mot GAIS hemma och sedan mot Elfsborg i Borås. Gästerna brukar dock inte trivas mot Djurgården på resande fot. Senaste besöket här gjorde de innan de åkte ur Allsvenskan i fjol och då föll de med 4-1.

Jag spelar på Djurgården -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,76 @ Unibet.

  • Match: Djurgården – Degerfors
  • Speltips: Djurgården (1)
  • Odds: 1,76 @ Unibet
  • Insats: 3/10
  • Spelstopp: 13:00, 10/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar