NY Rangers – New Jersey

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

New York Rangers återfinns på tredjeplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget är av kandidaterna till att vinna Stanley Cup denna säsongen. I fredags var deadlinen för tradingen. Hemmalaget plockade då in Jack Roslovic från Columbus, Alexander Wennberg, Nic Petan och Chad Ruhwedel. Senast vann laget mot St. Louis, med 4-0. Rangers har naturligtvis, goda vinstchanser även här.

New Jersey Devils hittas på elfteplatsen i Eastern Conference. Klubben har gjort en svag säsong, sett till de förväntingar som ställdes på dem inför säsongen. Devils är samtidigt formsvaga just nu. Inför den här matchen mot rivalen, så har de en svag form och kommer till Madison Square Garden med förlust i fyra av sina fem senaste matcher. Rangers är som bekant också väldigt hemmastarka.

Jag spelar på NY Rangers ML till 1,72 @ ComeOn.

  • Match: NY Rangers – New Jersey
  • Speltips: NY Rangers ML
  • Odds: 1,72 @ ComeOn
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 00:00, 12/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar