St. Louis – Vegas

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

St. Louis Blues innehar niondeplatsen i Western Conference, och jagar alltså Vegas på en slutspelsplats, tillika åttondeplatsen i konferensen. Det skiljer samtidigt bara fyra poäng mellan Blues och Vegas inför nattens match. Dem har imponerat under senaste tiden. Hemmalaget har avancerat i tabellen, genom att vinna sex av lagets sju senaste matcher. Klubben har samtidigt varit hemmastarka sista tiden.

Vegas Golden Knihts innehar åttondeplatsen och kämpar såklart för att behålla en slutspelsplats. Laget har 83 poäng på 70 matcher, samtidigt som Blues har 79 poäng på 71 matcher. Vegas har haft det tufft på bortaplan under sistone. Vegas har förlorat fyra av sina fem senaste bortamatcher och det är bland annat mot lag som Calgary, Columbus och Buffalo som alla hittas längre ned i tabellen.

Jag spelar på St. Louis ML till 2,30 @ ComeOn.

  • Match: St. Louis – Vegas
  • Speltips: St. Louis ML
  • Odds: 2,30 @ ComeOn
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:00, 26/3

SpelbolagBonusLänk
comeon1750 kr
Spela här!

Lämna ett svar