Vegas – Arizona

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Vegas Golden Knights innehar tredjeplatsen i Western Conference. Deras svagare mars månad har visserligen gjort att hemmalaget tappat mark i tabellen, men det är fortfarande ett lag som sticker ut där uppe i toppen. Golden Knights har en del skadebekymmer att beakta, däribland Oscar Lindberg som är borta. Reilly Smith, Luca Sbisa, William Carrier och Clayton Stoner kommer inte spela inatt.

Arizona Coyotes harvar runt i bottenskiktet och har bara tre poäng till godo på jumbon Buffalo Sabres för tillfället. Slutspelsdrömmen är död och att försöka motivera sig till slutet av säsongen är inte vidare enkelt. Å andra sidan har slagläget aldrig varit bättre för gästerna och det faktum att de är så extremt undervärderade öppnar faktiskt för ett skrällspel här. Skadeläget ser bättre ut hos gästerna.

Jag spelar på X2 (dubbelchans) till 2,20 @ Ladbrokes.

  • Match: Vegas – Arizona
  • Speltips: X2 (dubbelchans)
  • Odds: 2,20 @ Ladbrokes
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 04:00, 29/3

SpelbolagBonusLänk
1000 krSpela här!