Rangers – Philadelphia

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

New York Rangers placerar sig på förstaplatsen i Eastern Conference. Hemmalaget är formstarka och i senaste matchen, besegrade laget serietvåan, Florida Panthers med 4-3 efter straffar. Rangers kommer till nattens med match med fyra segrar på senaste fem matcherna. Inatt väntar en ny hemmamatch och Philadelphia står för motståndet. De har besegrat dem i båda mötena den här säsongen.

Philadelphia Flyers placeras på sjundeplatsen i Eastern Conference. Laget har gjort en bra säsong och krigar för att plocka en slutspelsplats .Framförallt är man tuffa att möta och man har en bra defensiv. I senaste matchen blev det förlust mot Florida hemma med 1-4, och man kommer till denna match med två segrar på fem senaste matcherna. Nu väntar en nytt tufft match, efter ett redan tight spelschema.

Jag spelar på raka ettan till 1,92 @ Unibet.

  • Match: NY Rangers – Philadelphia
  • Speltips: NY Rangers (1)
  • Odds: 1,92 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 00:00, 27/3

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar