Philadelphia – Columbus

The following two tabs change content below.
"En sportnörd som är hockeyproffs i division 2 och har älskat betting under hela mitt liv. Ishockeyn är det jag lever för. Har mest fokus på NHL och division 1".

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Philadelphia Flyers innehar sjundeplatsen i Eastern Conference. Andrei Vasilevskiy räddade 30 skott när Tampa Bay Lightning slog Philadelphia Flyers med 5-3 under natten till söndag. För hemmalagets del finns det inte speciellt mycket att redovisa utan Ivan Provorov och Claude Giroux, gjorde varsitt mål och assist. Van Riemsdyk gjorde också mål. Flyers resultatrad är 32-20-7 och deras form är imponerande.

Columbus Blue Jackets hittas samtidigt på sjätteplats i Eastern Conference. Mackenzie Blackwood stod för ett nytt rekord i sin NHL karriär då han stod för 52 räddningar när New Jersey Devils lyckades vinna med 4-3 mot Columbus i Prudential Center under natten till måndag. Gästerna har numer 30-18-12 för säsongen men på de fem senaste matcherna har man bara gått 0-2-3.

Jag spelar på raka ettan till 2,17 @ Unibet.

  • Match: Philadelphia – Columbus
  • Spel: Philadelphia (1)
  • Odds: 2,17 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 01:00, 19/2

SpelbolagBonusLänk
Unibet21000 krSpela här!