Philadelphia – Toronto

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Philadelphia Flyers säsong har knappast varit speciellt lyckosam. Klubben återfinns på fjortondeplatsen i Western Conference, och sjundeplats i Metropolitan Division. Senaste tiden har emellertid Philadelphia växlat upp samt presterat på topp. Laget har vunnit fyra raka matcher, och på dessa matcher, har Flyers gjort 18 mål. Detta innebär att laget snittar 4,5 mål per match. Självförtroendet är verkligen på topp.

Toronto Maple Leafs och Flyers möter varandra för tredje gången denna säsong. Första två matcherna har slutat med vinst för Toronto med 5-2 i första mötet och 4-3 senast. Inför matchen hittas Toronto på andraplats i Atlantic Division. Samtidigt som Flyers har visat fin form, så har Toronto istället blandat och gett. Innan matchen mot Detroit, hade Toronto förlorat tre av sina fyra senaste matcher.

Jag spelar på 1X (dubbelchans) till 2,02 @ Unibet.

  • Match: Philadelphia – Toronto
  • Spel: 1X (dubbelchans)
  • Odds: 2,02 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 01:00, 9/1

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar