Häcken – Mjällby

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Häcken kommer till den här säsongen med stora förändringar i lagbygget. Därmed är det oklart var BKH står inför premiärmatchen. På förhand är laget topptippade i Allsvenskan, efter Malmö, och Djurgården. Uppnås förväntningarna, bör deras nya ledning såklart var nöjda. Mjällby ska vara tacksamt motstånd. Gästerna är givetvis svårspelade i vanliga fall, men på hemmaplan skall Häcken ha dominans.

Mjällby reser till Göteborg med inställningen att vara ett mer offensivt starkt lag i år. Det återstår att se hur offensiva man kommer vara i det här mötet, men vi kan räkna med att omställningsspelet är något man utnyttjar så fort chansen ges. Häcken lär ha ett stort bollövertag i det här mötet så det finns goda möjligheter att kontra längst sidorna även i det här mötet som väntar.

Jag spelar på raka ettan till 1,64 @ Svenska Spel.

  • Match: Häcken – Mjällby
  • Speltips: Häcken (1)
  • Odds: 1,64 @ Svenska Spel
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 16:30, 31/3

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar