Djurgården – Häcken

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården är utmanaren till Malmö denna säsong. Stockholmarna har imponerat under cupspelet och på försäsongen. I premiärmötet på Gamla Ullevi tog laget tre solklara poäng. Djurgården utklassade då blåvitt, efter att hemmalaget tagit på sig ett hjärndött rött kort efter cirka 30 minuter. Spelarna som det har pratats om, nu inför den allsvenska säsongen, visade framfötterna. Djurgården ser hungriga ut.

Häcken har gjort ett par lyckade säsonger på rad senaste åren. Tränarbytet har gjorts och det kommer såklart ta tid innan Pål Arne Johansen får ordning. Laget har visat sig ha problem med att få ordning på saker och ting under försäsongen och åkte ut cupspelet med besked. Sedan i premiären, lyckades man inte heller då imponera. Uddamålsförlusten mot Mjällby, svider inför resan till Stockholm.

Jag spelar på raka ettan till 1,86 @ betsson.

  • Match: Djurgården – Häcken
  • Speltips: Djurgården (1)
  • Odds: 1,86 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 19:10, 8/4

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar