Djurgården – Mora

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Djurgården lämnade Stockholm och Hovet med resultatet 1-1 i matcher. Gästande Mora var klart bättre och tvingade fram misstag av Djurgården. Många trodde nog att Djurgården hade oddsen emot sig, när matchserien vände till Dalarna. 08-laget visade emellertid vilken klass DIF har i truppen under lördagens möte. Måndagens match var också mycket bra genomförd av stockholmarna.

Mora har varit väldigt bra under hela slutspelet. Lördagens förlust med 6-5 mot Djurgården blev nog lite för tung, där dalkarlarna kom in helt fel i matchen, och tappade initiativet. Waltteri Ignatjew har stått för en ganska rejäl tavla per match. Medan Djurgårdens spelare har hittat nivån, så har flera spelare i Mora de senaste två matcherna, tappat den nivån som varit så hög under slutspelet. 

Jag spelar på Djurgården Draw No Bet till 1,58 @ betsafe.

  • Match: Djurgården – Mora
  • Speltips: Djurgården (1)
  • Odds: 1,58 @ betsafe
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 19:00, 10/4

SpelbolagBonusLänk
betsafe1500 krSpela här!

Lämna ett svar