Mora – Björklöven

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela artikeln:

Mora har haft det problematiskt under senaste tiden. Inför onsdagens tillställning har hemmalaget, fått fyra förluster på senaste fem matcherna. Klubben har alltså förlorat mot Kristianstad och Tingsryd, två lag som behöver besegras, för att laget ska plocka play in-plats. Mora har två poängs försprång till Vita Hästen. Dessutom har man betydligt färre matcher spelade än sina konkurrenter.

Björklöven borde vara oerhört spelsugna efter dess senaste vinstmatch och jag tror man besegrar Mora som haft stora problem med spelet på hemmaplan. Mora är för närvarande sist i hemmatabellen (dock med ett par matcher mindre spelade än övriga lag) medan det är bortaplan som varit melodin den här säsongen för dalmasarna. Björklöven däremot är seriens näst bästa lag på bortais.

Jag spelar på raka tvåan till 1,98 @ betsson.

  • Match: Mora – Björklöven
  • Spel: Björklöven (2)
  • Odds: 1,98 @ betsson
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:00, 27/1

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!