Malmö – Djurgården

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö är välförtjänta favoriter inför finalen. Hemmalaget har verkligen imponerat under inledningen på säsongen. Skåningarna har vunnit alla sex spelade matcher. Nyförvärven har levererat, många spelare har presterar i allmänhet. Detta är dock en finalmatch och det kan innebära att gästerna lär lägga in en extra växel. Senast dessa lagen mötte varandra, vann Malmö på tilläggstid med 0-1.

Djurgården har vunnit hälften av deras sex spelade matcher. Problemet för Djurgården har varit att de varit rätt så uddlösa framåt. Gulliksen har inte fått det att lossna spelmässigt och Fallenius har varit kall. Men tror den här matchbilden kan passa de här spelarna ltie bättre, för de borde kunna få lite ytor att jobba på. Dessutom besitter Djurgården rutinerade spelade, såsom Danielsson och Albin Ekdal.

Jag spelar på Djurgården +1,25 (Asian Handicap) till 1,60 @ Unibet.

  • Match: Malmö – Djurgården
  • Spel: Djurgården +1,25 (AH)
  • Odds: 1,60 @ Unibet
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 14:00, 1/5

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar