Dallas – Vegas

The following two tabs change content below.
En bettingnörd som har stort intresse för hockey. Har älskat betting under hela mitt liv. Hockeyn är det jag lever för. Mitt största fokus ligger på NHL och svensk ishockey.

Latest posts by Heden (see all)

Dela tips:

Dallas Stars studsade tillbaka från 0-2-underläget, genom två raka segrar. Stars har numera återerövrat fördelen av hemmaplan och försöker därav, undvika att torska tredje raka hemmamatchen mot Golden Knights. Dallas är offensivt starka, och har gjort sju mål på senaste två matcherna. Målvakten i Stars, Jake Oettinger har under denna kvartsfinal, tagit 90,7% av puckarna.

Vegas Golden Knights kom igång med den här matchserien på rätt sätt genom att vinna sina två första matcher på bortaplan, där de har haft problem den här säsongen. Men de lyckades inte dra nytta av sin fördel med hemmaplan och lät Stars jämna ut serien. De kommer att försöka bryta sin förlustsvit med en seger på onsdag, men de måste verkligen spela bättre än de gjorde i match tre och fyra.

Jag spelar på raka ettan till 2,10 @ bet365.

  • Match: Dallas – Vegas
  • Spel: Dallas (1)
  • Odds: 2,10 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 01:30, 2/5

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar