Florida – Boston

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Florida Panthers leder kvartsfinalserien mot Boston med 3-1. Panthers har därmed vunnit tre matcher på raken, och dem senaste två matcherna som man spelade på bortaplan. Senast vann laget med 3-2 efter att Florida lyckades vända den matchen med två mål i sista perioden. Dem avancerade vidare från åttondelsfinalen, genom att besegra Lightning, övertyande med 4-1 i matchserien.

Boston Bruins hade en väldigt tight matchserie mot Toronto i åttondelsfinalen. Bruins avgjorde serien, i förlängning, i den sjunde och avgörande matchen. Bruins inledde även med seger i denna matchserien mot Panthers där man vann den första matchen stort med 5-1 på bortaplan. Efter det har man haft det tuffare med tre raka förluster. Jag tror att Florida avgör matchserien inatt.

Jag spelar på raka ettan till 1,84 @ betsson.

  • Match: Florida – Boston
  • Spel: Florida (1)
  • Odds: 1,84 @ betsson
  • Units: 6/10
  • Spelstopp: 01:00, 15/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar