Boston – Florida

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins fortsätter imponera och innehar förstaplatsen i Eastern Conference. Bruins procducerar många mål och släpper in väldigt få. På hemmaplan är Boston otroligt skickliga. Klubben har på dess 18 hemmamatcher, ännu inte torskat under ordinarie tid . Formen är halvsvajig, och klubben har enbart, två segrar på senaste fyra matcherna. Boston har samtidigt tre raka hemmasegrar mot Florida.

Florida Panthers är också ett bra NHL-lag och varit det i ett par säsonger. Laget ligger i skrivande stund inte på någon slutspelsplats, men de kommer troligtvis hamna där när 82 omgångar är spelade. Formen är ganska risig, då Florida har tre torsk på sina fem senaste matcher. Utanför Miami/Florida, har laget varit lite skakiga denna säsong och bara spelat ihop 15 av sina 34 poäng på bortaplan.

Jag spelar på raka ettan till 1,91 @ bet365.

  • Match: Boston – Florida
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,91 @ bet365
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 01:00, 20/12

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar