Boston – Florida

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Boston Bruins var totalt överlägsna under grundserien och plockade imponerande 135 poäng. Klubben har presterat både gällande offensiven som deffensiven. Men framförallt lagets defensiv sticker ut och dem släppte in färst mål denna säsongen. En anledning till dess framgångar, är Ullmark och Swayman, där den förstnämnda har en bra bit över 93% i räddningsprocent. Här har Boston fina chanser.

Florida Panthers slutade på en åttondeplats i conferencen och man var hela 43 poäng bakom Boston i tabellen. I åttondelsfinalen har Boston skaffat sig 3-1 i matcher efter att man senast vann klart med 2-6, och förutom 3-6 förlusten har Bruins sett stabila ut. I dem två sista matcherna har man fått klara sig utan Bergeron och Krejci. Nattens hemmalag har emellertid klarat sig utmärkt även utan dem.

Jag spelar på raka ettan till 1,71 @ bet365.

  • Match: Boston – Florida
  • Spel: Boston (1)
  • Odds: 1,71 @ bet365
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 00:00, 27/4

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar