Portugal – Finland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Portugal gjorde ett imponerande EM-kval, där nationen vann samtliga tio matcher. Hemmalaget besitter en spelartrupp med världsklaspjäser, på egentligen varenda position. Landskamperna inför mästerskap, brukar givetvis användas för att spela ihop laget, men även för att ge spelarna chansen att spela till sig en plats i elvan. I och med detta, bör de portugisiska spelarna inte sakna motivation här.

Finlands landslag känns betydligt mycket svalare än vad dem gjorde för ett par år sedan. Nyckelspelarna börjar bli gamla och generationsväxlingen känns inte heller helt 100. Finnarna förlorade klart mot Wales i playoff till EM med 4-1 och förlorade dessförinnan mot Kazakstan. Trots att man inte var så långt ifrån en plats i EM då man tog sig till playoff, kändes det aldrig riktigt nära ändå. 

Jag spelar på Portugal -0,75 mål (Asian Handicap) till 1,79 @ Unibet.

  • Match: Portugal – Finland
  • Speltips: Portugal -0,75 (AH)
  • Odds: 1,79 @ Unibet
  • Insats: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 4/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar