Portugal – Israel

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela artikeln:

Portugal vågar förmodligen inte drista för mycket under onsdagskvällen. Samtidigt är det väldigt viktigt att samla med sig energi till mästerskapet och att vinna denna träningsmatch kan ge portugiserna en välbehövlig tändning. Portugal skulle också gynnas starkt av seger med god marginal mot Israel. Formen kommer vara otroligt viktig i mästerskapet. Portugal hamnade i EM:s tuffaste grupp.

Israel blir kvällens motstånd och laget kommer inte ens medverka i mästerskapet. Den stora frågan är hur gästerna kommer att förhålla sig till mötet med Portugal. I mina ögon är man klara underdogs, just eftersom att Israel är så pass mycket sämre. Samtidigt har de en helt okej offensiv som säkert kan göra viss skada om matchen blir mer av den karaktären. Jag tror på en match där det bjuds på några mål.

Jag spelar på över 2,5 mål till 1,53 @ betsson.

  • Match: Portugal – Israel
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,53 @ betsson
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 20:00, 9/6

SpelbolagBonusLänk
betsson11000 krSpela här!