Spanien – Portugal

The following two tabs change content below.
Sportnörd med stort intresse för betting. Lägger mest fokus på fotboll och hockey. Mina favoritag är HV71, Hammarby Fotboll, Philadelphia Flyers och Man United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Spanien är ett landslag som står osäkert för tillfället. Spanjorerna ska möta Litauen om ett par dagar, som naturligtvis inte kommer vara samma värdemätare, som nu dagens motståndare. Det är uppenbart att Spanien har ett generationsskifte. Dess förbundskapten valde att lämna dess, kanske bästa spelare, Sergio Ramos hemma från hela mästerskapet. Anledningen är troligen, alla hans skador nu under året.

Portugal har en enormt bred och stark trupp att tillgå, oavsett rotation eller inte. Spetsen i Portugal är bättre än Spaniens. Fler spelare som kan avgöra denna typ av stormatcher, trots träningslandskamp. Portugal har en stark trupp med sig och den generation spelare som kommit fram håller sällan skådad klass. Jag ser Portugal som favoriter i kvällens tillställning och tror att de kommer spela minst oavgjort.

Jag spelar på Portugal +0,5 till 1,65 @ bet365.

  • Match: Spanien – Portugal
  • Spel: Portugal +0,5
  • Odds: 1,65 @ bet365
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 19:30, 4/6