Skottland – Finland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skottland förbereder inför sommarens EM. Hemmalaget imponerade stort i kvalet, där de länge krigade om förstaplatsen. Spanien knep gruppsegern, men Skottland tog en övertygande andraplats med hela sex poäng ned till tredjeplacerade Norge. De imponerade i bägge ändarna av planen och har absolut en chans i gruppspelet. Formen är således inget vidare för tillfället.

Finland kommer inte spela EM. Laget slutade på tredjeplats i EM-kvalgruppen, vilket gav dem en andra chans i playoff-spelet. Det blev ingen lycka där heller. Finland åkte på en rejäl snyting i semifinalen när de förlorade med 4-1 mot Wales. Finnarna gjorde ett klart godkänt kvalspel utifrån deras förmåga men det räckte inte den här gången. I deras tre senaste landskamper, har de släppt in nio mål.

Jag spelar på raka ettan till 1,68 @ betsson

  • Match: Skottland – Finland
  • Speltips: Skottland (1)
  • Odds: 1,68 @ betsson
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 7/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar