Tyskland – Skottland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Tyskland tillhör storfavoriterna inför detta mästerskap på hemmaplan. De har den perfekta balansen av spelare, och det finns samtidigt mycket bredd i truppen som Nagelsmann plockar ut. Tysklands offensiv har varit ett frågetecken tidigare. Dock besitter dem Kai Havertz som kan bli skyttekung om maskineriet fungerar bakom. Jag tror att laget rivstartar och vinner på ett bekvämt sätt.

Skottland kommer att alltså få spela öppningsmatchen mot värdnationen Tyskland. Efter att ha hamnat i en tuff grupp med Ungern och Schweiz utöver tyskarna. Det kan bli ett kort mästerskap denna gången. Risken är att de åker ut redan efter gruppspelet. Skottland har tagit ut en målvaktsuppsättning som inte håller någon överdrivet bra nivå, vilket också är ett frågetecken bakom den relativt skickliga defensiven.

Jag spelar på Tyskland -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,84 @ bet365

  • Match: Tyskland – Skottland
  • Speltips: Tyskland -1,5 (AH)
  • Odds: 1,84 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 21:00, 14/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar