Frankrike – Tyskland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Frankrike är rustande inför detta mästerskap, och besitter dessutom favoritskapet till att vinna titeln. Deschamps bygge ser blytungt ut rakt igenom varje lagdel. Man vann kvalgruppen med målskillnaden 25-6 på tio matcher och endast ett kryss och en torsk. I Nations League vann man som bekant gruppen före Portugal, Kroatien och Sverige. Benzema återfinns lyckligtvis i landslagsdressen ikväll.

Tyskland går märkligt nog lite under radarn när det diskuteras favoriter att kamma hem mästerskapet, det är man ju sannerligen inte van vid. Löw är ifrågasatt och avgående förbundskapten, känns kanske inte optimalt: Liksom defensiven ser för första gången på evigheter, mänsklig ut. Werner kommer från en säsong i Chelsea där han skapat dröser av chanser, men haft förtvivlat svårt att sätta dit bollen.

Jag spelar på X (oavgjort) till 3,20 @ 888Sport.

  • Match: Frankrike – Tyskland
  • Spel: X (oavgjort)
  • Odds: 3,20 @ 888Sport
  • Units: 2/10
  • Spelstopp: 21:00, 15/6

SpelbolagBonusLänk
888Sport500 krSpela här!

Lämna ett svar