Skottland – Ukraina

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Skottland ställs återigen mot Ukraina i Nations League, fyra månader sedan det att Ukraina slog landet ur VM-playoff. Skottland förlorade då tillställningen hemma på Hampden Park (1-3), och deras insats var undermålig. Resultaten i Nations League har varit något bättre med två segrar mot Armenien. Dock blev fighten mot Irland, en blytung 0-3-förlust. Skottland skuggar således Ukraina i gruppspelet.

Ukraina genomgår förstås svårigheter i och med kriget med Ryssland, men den inhemska fotbollen har ändå återgått till något av det normala. Ukraina toppar Grupp 1 före Skottland med dess två segrar och ett kryss på de inledande tre matcherna. Till matchen saknas Arsenals skadade Oleksandr Zinchenko, vilket är ett tungt avbräck, och Dynamo Kievs Mykola Shaparenko, i övrigt är truppen bekant.

Jag spelar på Ukraina +0,25 (Asian Handicap) till 1,70 @ Pinnacle Sports.

  • Match: Skottland – Ukraina
  • Spel: Ukraina +0,25 (AH)
  • Odds: 1,70 @ Pinnacle Sports
  • Units: 1/10
  • Spelstopp: 20:45, 21/9

SpelbolagBonusLänk
0 krSpela här!

Lämna ett svar