Danmark – Skottland

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Danmarks förbundskapten Kasper Hjulmand kommer bygga vidare på succén från EM-slutspelet. Där visade Danmark, vilken klass laget besitter samt gick hela vägen till semifinal. I semifinalen torskade de mot England. En förlängning krävdes för att England skulle avancera. Ikväll gästas Danmark av Skottland på Parken i VM-kvalet. Danmark leder gruppen efter en stark inledning där man vunnit alla tre matcher.

Skottland å andra sidan åkte ur direkt i EM-gruppspelet med endast en poäng inspelad. Fokus är istället inriktat på att kvala in till kommande VM-turnering. De har inlett kvalspelet okej och är obesegrade när de åker till onsdagens match på Parken. De har en vinst och två kryss med sig från deras tre öppnande matcher. Danmark är ett mycket starkare lag än Skottland och hemma på Parken är de favoriter.

Jag spelar på raka ettan till 1,48 @ Unibet.

  • Match: Danmark – Skottland
  • Spel: Danmark (1)
  • Odds: 1,48 @ Unibet
  • Units: 5/10
  • Spelstopp: 20:45, 1/9

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!