Slovenien – Danmark

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Slovenien överträffade förväntningarna under kvalet, och att slovenerna också tog 22 poäng som deras motståndare Danmark, är inget annat än starkt. Andraplats i gruppen innebar säkrat avancemang och för andra gången i historien kommer de delta i EM. De besitter spetsspelare som Jan Oblak, Benjamin Sesko och Josip Ilicic. Inför denna tillställning är danskarna klara och förjtänta favoriter.

Danmark har höga förväntingar på sig i detta gruppspel. Nyckelmatchen för Danmark blir utan tvekan öppningsmatchen mot Slovenien och kan danskarna ta tre-poäng här är mycket vunnet. Givet att dessa nationer hade varandra i kvalet till EM, gör att det finns relativt ny historik. Danmark plockade fyra av sex poäng. Danmark var det klart bättre laget i båda möten trots det oavgjorda resultatet i Slovenien.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ betsson

  • Match: Slovenien – Danmark
  • Speltips: Danmark (2)
  • Odds: 1,70 @ betsson
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 18:00, 16/6

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar