Danmark – Nordirland

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Danmark misslyckades med VM-gruppspelet i Qatar och behöver natuligtvis bevisa att dem är bättre än så. Danskarna inledde EM-kvalet med seger mot Finland (3-1), men förlorade senast mot Kazakstan (3-2). Här kommer det behövas betydligt mer under fredag, då Nordirland gästar. Offensiven med Eriksen, Maehle samt Höjlund behöver prestera nu ikväll. Man ska vara numret större på Parken.

Nordirland är ett landslag med spelare som kommer från den engelska fotbollen och som har lärt sig en viss fotboll. Den fotbollen är inte alltid lätt att möta, men Danmark besitter mycket klass och danskarna ska kunna bryta upp ett lågt stående Nordirland på Parken. Gästerna inledde EM-kvalet med seger mot San Marino (0-2). Senast förlorade de mot Finland med 0-1. Här blir dett ännu tuffare.

Jag spelar på Danmark -1,5 mål (Asian Handicap) till 1,93 @ bet365.

  • Match: Danmark – Nordirland
  • Spel: Danmark -1,5 (AH)
  • Odds: 1,93 @ bet365
  • Insats: 2/10
  • Spelstopp: 20:45, 16/6

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar