Trelleborg – Öster

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Trelleborg inledde säsongen knackigt, men klubben har börjat prestera närmaste månaderna. Laget har vänt den negativa starten till något bra, och hittas på övre tabellhalvan. Trelleborg har inkasserat poäng i åtta av sina nio senaste matcher. I skrivande stund återfinns Trelleborg på sjundeplats med 19 poäng. Hemmalaget kan abolut slåss i toppen av tabellen, men laget har också många konkurrenter.

Öster har höga förväntningar på sig den här säsongen. Det är en klubb som förväntas ta steget upp till Allsvenskan och de var nära redan ifjol. Man har inlett säsongen bra och hänger med i absoluta toppen. I nuläget befinner de sig på en tredjeplats med 23 inspelade poäng. De har endast en poäng upp till tvåan Sandviken, men har samtidigt tuff konkurrens av både fyran Degerfors och femman Brage.

Jag spelar på raka tvåan till 1,91 @ Unibet.

  • Match: Trelleborg – Öster
  • Speltips: Öster (2)
  • Odds: 1,91 @ Unibet
  • Insats: 4/10
  • Spelstopp: 15:00, 30/6

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar