Kalmar FF – Malmö FF

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar FF är ännu obesegrat på hemmaplan, men faktum är att man haft en del tur. Tycker att såväl Elfsborg, IFK Norrköping, BP och Helsingborg mycket väl hade kunnat vinna. Det är dags för en förlust nu. Visserligen kommer David Elm förmodligen att göra comeback i KFF-tröjan. Hajpen kring den långe anfallaren är stor. Men ska vi vara helt ärliga är det, enligt mig, ingen storstjärna på det sportsliga planet man värvat. 125 matcher i Elfsborg och KFF har gett 24 mål, varav 23 i Allsvenskan. Visst är han inte främst en målskytt, men jag tycker siffran säger någonting om någonting. Han kommer säkert göra mycket nytta för ett KFF som ofta fått spela med 10 man då de kört McDonald som striker. Inget fan av den spelaren. I veckan lirade dessutom Måns Söderqvist och Melker Hallberg i U21-landslaget och de två nyckelspelarna är säkert lite slitna. Formen på Kalmar FF känns också klart tveksam. Mot Elfsborg hade man tur som kom undan med en uddamålsförlust. Faktum är att man knappt skapade något på hela matchen. Strax innan besegrade man med nöd och näppe Syrianska och kvitterade sent mot BP. Båda på hemmaplan. Inget som skrämmer. Malmö har fyra segrar på sina fem senaste.

Malmö FF gjorde ingen superinsats mot AIK, men fick ändå med sig tre poäng, mycket starkt med tanke på att man var ute i Europa veckan innan. Nu har Norling kunnat köra en stabil vecka med laget. Ständigt proffsryktade Hamad är kvar i laget åtminstone en match till, vilket är mycket positivt. Tror vi kommer få se ett mycket förbättrat MFF här jämfört med mot AIK. Det faktum att laget kan hota med Ranties snabbhet, Magnus Erikssons tyngd och länkspel, finurligheten på kanterna och tyngd på offensiva fasta tror jag kommer göra att Kalmar FF får mycket svårt att stå emot här. MFF har gjort näst flest mål i Allsvenskan och har bara blivit nollade en gång i år. Ofta gör man två mål i matcherna. Tror inte man släpper in mer än ett här.

  • Match: Kalmar – Malmö
  • Speltips: Malmö (2)
  • Odds: 1,90 @ bet365
  • Insats: 6/10
  • Spelstopp: 17:30

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar