Malmö – Kalmar

The following two tabs change content below.
Bettingtips från läsarna. Här finner man speltips från medlemmar samt läsare. Skriv ett speltips du också eller ta del av dagens bästa speltips med djupa analyser.

Latest posts by Gäst (see all)

Dela tips:

Malmö är solkar etta i Allsvenskan med hela tolv poäng före andraplacerade AIK. Under onsdagen blev det klart att Carlos Strandberg kommer ansluta sig till laget. Anfallaren blir dock inte spelklar förrän tills nästa match. Med Markus Rosenberg avstängd ser anfallssidan tunn ut, speciellt då exempelvis Pawel Cibicki knappast övertygat på sistone. Spelmässigt lär MFF få det tuffare här än förväntat.

Kalmar hittas på platsen, precis ovanför negativt kval. Anledningen till detta är att Nanne Bergstrands återkomst till klubben har gett effekt. Tre raka matcher har vunnits och laget har dessutom hållit nollan i alla dessa matcher. Kalmar har börjat fungera bättre som ett kollektiv och det är tydligt att defensiven är mer organiserad nu än tidigare. Det görs inte heller lika många individuella misstag bakåt.

Jag spelar på under 2,75 mål till 1,92 @ bet365.

  • Match: Malmö – Kalmar
  • Spel: Under 2,75 mål
  • Odds: 1,92 @ bet365
  • Units: 3/10
  • Spelstopp: 19:00, 11/8

SpelbolagBonusLänk
Bet36521250 krSpela här!

Lämna ett svar