Kalmar – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar lyckades vinna första bortamatchen för säsongen borta mot Falkenberg och äntligen lyckades målen komma. Man tog ledningen efter att ha sparkat in returen på en missad straff, därefter ramlade två bollar in tätt efter varandra och det fanns möjligheter för att bli mera mål. Man har haft svårt att göra mål i inledningen av Allsvenskan, men nu har man lyckats göra 2 mål mot Åtvidaberg, 3 mot Örebro, och nu senast 3 mot Falkenberg, kanske har det lossnat för Kalmar? På de 5 senaste matcherna har 4 av dessa slutat med över 2,5 mål.

Malmö kommer nu senast från en tung förlust hemma mot Häcken och är troligtvis väldigt revanschsugna inför denna match. Jag tror man kommer pressa Kalmar redan från matchminut ett och att denna matchen kan sluta målrik. Bara Djurgården har gjort fler mål än Malmö så här långt och det har lyckats bli 19 mål på 9 matcher. Skåningarna är inte heller helt täta bakåt utan man har släppt in 12 mål också, kanske saknas det en stabil försvarare? Bara 2 av de 9 spelade matcherna har slutat under 2,5 mål och med ett revanschsuget MFF tror jag det blir målfest på Guldfågeln Arena idag.

  • Match: Kalmar – Malmö
  • Spel: Över 2,5 mål
  • Odds: 1,96 @ NordicBet
  • Insats: 4/10 Units
  • Spelstopp: 24/5,  17.30

SpelbolagBonusLänk
Nordicbet1500 krSpela här!

Lämna ett svar