Malmö – Kalmar

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Malmö är fortsatt i toppen av Allsvenskan. Skåningarna tog ytterligare poäng i den senaste matchen, 0-0 mot Göteborg och innehar därmed ligaledningen. Laget har gått mycket bra i inledningen av säsongen, men har dock fortfarande högre växlar att hämta. Hemmalaget dras med skador på nyckelspelare, men spelartruppen är bred och Malmö klarar sig förmodligen utan dessa. Christiansen är tillbaka idag.

Kalmar jagar fortsatt formen, efter tre oavgjorda matcher hittade man tillslut en seger mot Helsingborg hemma för två omgångar sedan. Men återigen är man tillbaka på den svaga fronten och förlusten mot ett skadedrabbat Häcken senast var inget att skriva ner i historieböckerna. Kalmar hittade aldrig riktigt det där extra. Det var en jämn och tight match, men det syntes tydligt att man saknade det där extra.

Jag spelar på raka ettan till 1,59 @ betsson.

  • Match: Malmö – Kalmar
  • Spel: Malmö (1)
  • Odds: 1,59 @ betsson
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 15:00, 19/5

SpelbolagBonusLänk
betsson1100 krSpela här!

Lämna ett svar