Kalmar – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela artikeln:

Kalmar tar emot Malmö under söndagseftermiddagen. Smålänningarna har spelat allsvensk fotboll tack vare lyckat kvalspel förra säsongen. Efter 22 ligaomgångar av nuvarande säsong, hittas Kalmar i samma situation. Dem är gjutna i bottenstriden och kämpar för ett förnyat kontrakt med åtta omgångar kvar. I skrivande stund, är laget femtonplacerade i tabellen med 19 inspelade pinnar.

Malmö å sin sida har haft en hektiskt spelperiod bakom sig. I torsdags tog Malmö sig an La Liga-klubben Granada i den fjärde rundan av Europa League-kvalet. Det slutade med 1-3 förlust, som betyder att dem ramlar på mållinjen när det kommer till det önskade EL-gruppspelet. Trots spelschemat, besitter laget en tillräckligt bred trupp. Med åtta omgångar kvar hittas de högst upp i tabellen med 44 poäng.

Jag spelar på raka tvåan till 1,57 @ betway.

  • Match: Kalmar – Malmö
  • Spel: Malmö (2)
  • Odds: 1,57 @ betway
  • Units: 7/10
  • Spelstopp: 17:30, 4/10

SpelbolagBonusLänk
100 krSpela här!