Kalmar – Malmö

The following two tabs change content below.
En sportnörd med stort intresse för vadslagning. Fotboll och hockey är det fokus ligger på. Mina lag är HV71, Hammarby, Philadelphia Flyers och Manchester United.

Latest posts by qoffe (see all)

Dela tips:

Kalmar återfinns på sjätteplats i den allsvenska tabellen. En fantastiskt bedrift, från Smålandslaget, som de två senaste säsongerna fått spela negativt kval. Kalmar har under Rydströms tränarskap, tagit stora steg och utvecklats till ett starkt lag i ligan. Med sex poäng upp till tredjeplatsen finns det fortfarande en möjlighet för Kalmar att plocka Europaplats-placering. Uppgiften kommer självklart bli otroligt kämpig.

Malmö har resultatmässigt haft en tung vecka bakom sig med kryss i både allsvenskan och Champions League. Rent spelmässigt har det sett desto bättre ut med en godkänd insats i 2-2-matchen mot Häcken och en topprestation i 1-1-matchen mot Zenit. Mot Zenit såg Malmö ut att gå mot första trepoängaren i Champions League, men i slutminuterna kunde gästerna kvittera på en mycket tveksam straff.

Jag spelar på raka tvåan till 1,70 @ Unibet.

  • Match: Kalmar – Malmö
  • Speltips: Malmö (2)
  • Odds: 1,70 @ Unibet
  • Insats: 5/10
  • Spelstopp: 17:30, 28/11

SpelbolagBonusLänk
Unibet2100 krSpela här!

Lämna ett svar